Lijm


Juweela produkten worden vervaardigd van de beste kwaliteit grondstoffen op de markt. Alleen zo garandeert Juweela een product dat realistisch genoeg is om Juweela te mogen heten. Maar zonder lijm zijn Juweela bouwblokken ook maar een hoopje bouwblokken. Daarom hebben wij uit een grote diversiteit van merken lijmen de beste lijm geselecteerd die past bij het karakter van Juweela producten en zorgt voor maximaal resultaat, zowel in prijs als ook in kwaliteit.

Bison Lijmen hebben een lange historie en behoren tot de beste lijmen in de markt. Het eindresultaat is zeer sterk, het droogt transparant op, het is overschilderbaar en oplosmiddelvrij. De lijmen zijn beschikbaar als houtlijm,beresterke secondelijm en een nieuwe generatie universele huishoudlijm Max Repair. Al deze lijmen krijgen het predicaat "Juweela geschikt" en kunnen in uw gehele project gebruikt worden.

Voor een overzicht van beschikbare Bison lijmen verwijzen wij u graag naar een van onze verkooppunten of naar de website van de Juweela distributeur.


Er zijn geen producten in deze categorie.