Voorbeelden - All Articles

Porsche Dealer Gelderland
  Maquette van het nieuwe pand van de Porsche Dealer Gelderland. De parkeerplaatsen zijn volledig gelegd in stenen van Juweela...
Peperbus Zwolle en Juweela
Maquette van de Peperbus in ZwolleDe Peperbus is een laatgotische toren in Zwolle behorende bij de Basiliek van Onze-Lieve-Vrouw-Tenhemelopneming, gebouwd tussen 1454 en 1463. "Peperbus" is de bijnaam van de Onze-Lieve-Vrouwetoren, die de toren dankt aan zijn vorm, die lijkt op een peperbus. Met zijn hoogte van 75 meter is de markante toren al van veraf te zien. De Peperbus is te beklimmen tot de eerste omgang die zich op 51 meter hoogte bevindt. Dit staat gelijk aan 236 traptreden. De tweede omgang is niet toegankelijk voor publiek en bevindt zich op 65 meter hoogte.Direct na de bouw was de t..
Watertoren Boskoop
  Replica van de watertoren in Boskoop uit 1907 naar een ontwerp van architect J. Schotel. De watertoren van Boskoop is vanwege het Intze-reservoir en de karakteristieke vorm een van de mooist exemplaren van watertorens in Nederland. In 1977 verloor de toren zijn functie door de introductie van de waterleiding. Sedertdien is de staat van de toren achteruit gegaan met uiteindelijk als gevolg dat de kop van de watertoren, uit veiligheidsoverwegingen, deels gesloopt diende te worden. Er zijn diverse initiatieven geweest om de watertoren te redeen en restaureren. Echter, tot op hed..
Zwolle 2012
Gebruikte Juweela producten:- Tegels 50 x 50 1:32- Holle dakpan (dubbel) Antraciet 1:32- Stenen 1:32Diorama van groot landbouwbedrijf Wiltink, De Vetweide, Nederland ..

ShowcaseEr zijn geen producten in deze categorie.