Over Ons

Over Juweela - "Made in Germany" - Hoe kleiner de schaal, hoe groter de passie!

Modelbouw is de overdracht van de werkelijkheid in een nieuwe wereld die op kleine schaal net zo moet zijn als op Grote schaal. Omdat alles zijn betekenis en plaats in het leven heeft. Ontbrekende stenen op een oud politiebureau, bijvoorbeeld, kan niet worden aangevuld in de miniatuurwereld, omdat dit van invloed kan zijn op de esthetiek. Het detail is in het hart van het modelleren.

Modelbouwers willen niet zomaar iets bouwen. Ze hebben een nauwkeurig idee van wat moet worden gebouwd en ze zouden graag dit idee ook gewoon willen uitvoeren.

Modelbouwers investeren tijd en geld in hun modelbouw projecten en willen tevreden zijn over het resultaat. Tevreden klanten zijn ons gemeenschappelijk doel. Dat is de reden waarom u als verkoper niet om Juweela heen kunt. Juweela streeft perfectie na; precies datgene wat de modelbouwer ook doet. Een modelbouw project moet immers identiek zijn aan hun grote evenbeeld. Onvolkomenheden in de verwerking verstoren het precieze oog van de toeschouwer van een miniatuur wereld. Daarom besteden we speciale aandacht aan de kwaliteit van onze producten.

Zelfs op de kleinste schaal, hebben onze producten geen onvolkomenheden. Deze bijzondere vorm van aandacht voor detail is ons unique selling proposition in de markt. Geen enkele andere producent evenaart dit. Onze producten hebben perfecte vormen omdat modelbouwers dit eisen; om hun miniatuur wereld te kunnen vervolmaken.

Juweela: Als de verwachtingen van klanten moet worden overtroffen!

Ober Bevro International
Wij zijn groothandel in schaalmodellen, metalen figuren, en modelbouw artikelen voor bedrijven in Nederland, Duitsland en Belgie. Wij zijn in 1994 begonnen met ons bedrijf. Tot ons genoegen hebben wij mogen constateren dat wij bijzonder succesvol zijn geweest in deze periode. Onze klanten waarderen de open- en eerlijkheid die bij ons hoog in het vaandel staan. Wij zullen er dan ook alles aan doen om die tevredenheid ook in de toekomst vast te houden. Tevredenheid bij zowel onze klanten als binnen ons bedrijf.

In de loop der jaren heeft Bevro International zich bewezen en als dank hiervoor hebben wij van diverse vooraanstaande producenten/kunstenaars het distributeurschap voor Nederland (en in sommige gevallen voor Duitsland en de BeNeLux) gekregen. Mede als gevolg hiervan is ons klantenbestand uitgegroeid tot een van de meest indrukwekkende in de branche,iets waar wij erg tevreden over zijn.

Ook Bevro International ziet de potentie van de Juweela producten. De nauwkeurigheid, kleurechtheid en het gemak van verwerken zijn voor Bevro International aanleiding geweest een partnerschap met Juweela aan te gaan. Bevro International is officieel distributeur en importeur van Juweela producten voor de volgende landen: Belgie, Denemarken, Finland, Frankrijk, Ijsland, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Rusland, Zweden. Uiteraard kunnen wij ook buiten deze landen leveren.

Indien u meer informatie wenst te ontvangen over ons bedrijf, onze producten of indien u in contact met ons wenst te komen, e-mail, fax, of bel ons dan. Wij staan u graag te woord.


Er zijn geen producten in deze categorie.